Documente ONRC

certificat constatator logo

Termeni și Condiții

 Informații Generale

Prezentele condiții pentru utilizarea site-ului certificat-constatator-instant.ro, împreună cu subdomeniile acestuia și pentru suita de aplicații software certificat-constatator-instant.ro, sunt încheiate între MULTIFACTUUM SRL – CUI: 43086219, cu sediul social în Str Ştiinţei, nr. 5, bl. D41, et. 3, Timişoara, România, și orice persoană care utilizează și/sau vizualizează conținutul site-ului certificat-constatator-instant.ro și aplicațiile software certificat-constatator-instant.ro. Persoanele care utilizează și/sau vizualizează site-ul certificat-constatator-instant.ro și aplicațiile software certificat-constatator-instant.ro sunt considerate persoane care acceptă și respectă prezentele Termeni și Condiții.

Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții cu atenție, considerați Contract încheiat între MULTIFACTUUM SRL – CUI: 43086219 și persoanele care utilizează și/sau vizualizează conținutul site-ului certificat-constatator-instant.ro și suita de aplicații certificat-constatator-instant.ro.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin utilizarea și înregistrarea pe acest site, acceptați termenii și condițiile de utilizare menționate mai jos, fiind necesar să le citiți cu atenție.

Platforma www.certificat-constatator-instant.ro este înregistrată la societatea MULTIFACTUUM SRL. Serviciul oferit de MULTIFACTUUM SRL permite utilizatorilor să obțină certificate constatatoare online.

MULTIFACTUUM SRL nu este responsabilă în niciun fel în cazul în care solicitați certificatul constatator pentru o altă societate decât cea pentru care aveți dreptul la obținerea certificatului. De asemenea, platforma www.certificat-constatator-instant.ro și societatea găzduitoare nu sunt responsabile de incorectitudinile, neconcordanțele, greșelile sau erorile pe care le puteți face.

Sunteți direct responsabil și vă asumați în mod implicit că documentele și datele de identificare pe care le utilizați pentru a solicita certificatul constatator de pe platforma www.certificat-constatator-instant.ro vă aparțin, sunt legale și emise de instituțiile abilitate ale statului din care faceți parte.

MULTIFACTUUM SRL nu este responsabilă în cazul în care, din diverse motive, nu puteți accesa acest site. Odată ce sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, MULTIFACTUUM SRL vă oferă un drept personal, non exclusiv, netransferabil și limitat de a accesa și de a folosi site-ul nostru, precum și serviciul nostru.

Prin acordul pe care îl primim de la dvs. pentru a plasa o comandă pe site, declarați în mod oneros că:

  • Sunteți de acord cu condițiile de utilizare;
  • Aveți capacitatea deplină de a accepta aceste condiții de utilizare în scopul solicitării de certificate constatatoare.
 

Prin inițierea unei tranzacții, confirmați implicit că îndepliniți următoarele condiții:

  • Acceptați prețul prezentat pe site;
  • Veți primi pe email certificatul constatator, însoțit de factura aferentă, în termenul estimat afișat pe platformă de la dovada plății. Acest termen poate fi prelungit, în funcție de disponibilitatea portalului O.N.R.C., fără ca MULTIFACTUUM SRL să fie responsabilă de eventualele întârzieri sau pierderi cauzate;
  • Imputerniciți MULTIFACTUUM SRL să obțină în numele dvs. certificatul constatator online;
  • Declarați pe propria răspundere că v-ați informat cu privire la certificatul constatator de care aveți nevoie, iar solicitarea făcută este conformă cu nevoile dvs. MULTIFACTUUM SRL nu poate fi făcută responsabilă în cazul în care autoritățile la care prezentați certificatul constatator nu-l acceptă.

Serviciile Oferite

MULTIFACTUUM SRL, prin platforma www.certificat-constatator-instant.ro, oferă posibilitatea utilizatorilor de a obține online certificate constatatoare, eliberate de O.N.R.C., însoțite de semnătura electronică.

Limitarea Dreptului de Utilizare

Aveți posibilitatea de a vizualiza, imprima și/sau descărca o copie a acestor materiale de pe site-ul www.certificat-constatator-instant.ro numai pentru uz personal, informațional, non-publicitar, cu condiția ca drepturile de autor și alte prevederi legale să fie păstrate intacte.

Mărcile comerciale, serviciul-markurile, logo-urile și altele de acest tip, folosite pe acest site, sunt asociate certificat-constatator-instant.ro și aparțin în proprietatea sa sau a proprietarilor marcilor. Software-ul, textele, imaginile, datele, prețurile, graficele, diagramele și materialele audio utilizate pe acest site aparțin exclusiv MULTIFACTUUM SRL.

Este strict interzisă copierea, reproducerea, modificarea, republicarea, prezentarea, transmiterea oricărei părți de pe site-ul www.certificat-constatator-instant.ro. De asemenea, se interzice colectarea sau distribuția acestor materiale sub orice formă.

Este strict interzisă folosirea în orice scop a oricăror materiale de pe acest site pe orice alt website sau altă rețea de calculatoare. Orice astfel de utilizare neautorizată care încalcă drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte legi poate aduce sancțiuni civile sau penale.

Aspecte Privind Încheierea Colaborării

Aveți posibilitatea de a rezilia prezentul acord cu MULTIFACTUUM SRL în orice moment, după rezolvarea tranzacțiilor în desfășurare. Mai mult decât atât, sunteți de acord că MULTIFACTUUM SRL poate anula accesul la acest site fără o notificare prealabilă și fără a fi necesară închiderea unui cont, deoarece utilizatorii nu își creează conturi pe acest site.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul și de a modifica sau opri furnizarea conținutului acestui site web în orice moment, dacă considerăm că utilizatorii creează probleme de orice natură care pot perturba activitatea și integritatea MULTIFACTUUM SRL sau încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terțelor părți. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale și tehnice pentru a proteja interesele noastre și ale altor părți implicate, dacă suspectăm că se încearcă accesul neautorizat la acest site sau utilizarea acestui serviciu în scopuri ilegale, cum ar fi spălarea de bani sau finanțarea activităților infracționale.

Limitarea Răspunderii

În măsura permisă de lege, MULTIFACTUUM SRL nu este responsabilă pentru prejudiciul/dauna sau pierderea de profit, de afaceri, de date, de oportunități sau alte pierderi directe sau indirecte. Niciunul dintre elementele menționate mai sus nu exclude sau limitează răspunderea oricăreia dintre părți pentru fraudă, deces, vătămare fizică, cauzată de neglijență, încălcarea clauzelor care derivă din lege sau de orice altă răspundere care nu poate fi limitată sau exclusă de lege.

Contact

Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la „termenii și condițiile de utilizare” a platformei www.certificat-constatator-instant.ro, în ceea ce privește drepturile și obligațiile care decurg din acestea, precum și utilizarea site-ului, a serviciului sau orice altă problemă care derivă din acestea, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@fast-it.ro. Vă rugăm să aveți în vedere că „termenii și condițiile de utilizare” vor suferi modificări, actualizări și completări în mod constant, în funcție de modificările aduse legislației în vigoare de către instituțiile abilitate ale statului.

Declarați pe propria răspundere că ați citit integral, ați înțeles și sunteți de acord cu prevederile prezentului acord.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

MULTIFACTUUM SRL își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau completa în orice moment Termenii și Condițiile. Utilizatorii sunt responsabili pentru verificarea periodică a acestor modificări. Continuarea utilizării site-ului web și a serviciului după efectuarea modificărilor reprezintă acceptarea acestora.

Legislație Aplicabilă

Termenii și Condițiile se supun legilor și reglementărilor în vigoare ale României. Orice dispute sau litigii care pot apărea în legătură cu Termenii și Condițiile vor fi soluționate pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele competente din România.

Prin continuarea utilizării site-ului web www.certificat-constatator-instant.ro și a serviciilor oferite de MULTIFACTUUM SRL, vă exprimați acordul cu Termenii și Condițiile menționate mai sus. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site web și serviciul asociat.

Acești Termeni și Condiții au fost ultima dată actualizați la data de 5 ianuarie 2024.

Pentru întrebări, nelămuriri sau orice altă informație, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@fast-it.ro.

Declarație de Consimțământ

Prin utilizarea site-ului web www.certificat-constatator-instant.ro și a serviciilor asociate, declarați că ați citit și înțeles Termenii și Condițiile prezentate mai sus și că sunteți de acord cu aceștia. De asemenea, vă exprimați acordul pentru colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu Politica de Confidențialitate a MULTIFACTUUM SRL.